Voor de zomer brengt Ti Sento een nieuwe sieraden collectie uit. De collectie is onderverdeeld in drie thema’s: Postmoderne architectuur, Natural Camouflage en Enchanted Orient. Hieronder beschrijf ik de drie thema’s voor je en kun je ook kijken naar de foto’s!

Natural Camouflage
Exotische tinten en dierenhuiden staan centraal in de Natural Camouflage lijn. Hierdoor zijn er nieuwe opdrukken gekomen voor op de sieraden. Denk bijvoorbeeld aan een ring of armband met een krokodillenhuid, of een ketting waarbij de hanger een tijgerprintje heeft.

Postmoderne Architectuur
De naam spreekt eigenlijk al een beetje voor zich. De sieraden in deze collectie combineren rechte lijnen met moderne vormen, waarmee een nieuwe elegante look wordt uitgestraald.

Enchanted Orient
De sieraden van dit thema doen denken aan een hete Arabische nacht door het gebruik van mozaïek patronen. Wees voorbereid op duizend en 1 glamour nachten met deze collectie.

De zomer collectie van Ti Sento maakt mij eigenlijk niet warm of koud, omdat er geen 1 sieraad uitspringt. Laten we het erop houden dat het niks voor mij is. Wat vinden jullie?