De naam spreekt eigenlijk al voor zich. Essence brengt hun nieuwe make-up lijn uit genaamd Fashionista Trend collectie voor de ware fashionista onder ons.

Essence make-up collectie biedt ons allemaal vrolijke en zomerse kleurtjes voor op onze ogen en natuurlijk zeer betaalbare mascara’s. De oogschaduw tinten zijn paars, geel, roze en blauw. Allemaal erg zomerse kleurtjes, alhoewel ik denk dat het gele kleurtje misschien iets te is.

Er komen twee mascara’s uit die bedoeld zijn om je oogkleur eruit te laten springen. Daarnaast zijn er drie nieuwe tinten toegevoegd aan het lipgloss assortiment om je lippen volume en glans te geven.

Qua nagellak wordt het erg basic gehouden. Rood en roze zijn nog steeds niet weg te denken op de nagels, maar ook geel en paars kunnen misschien wel een hit worden. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten.

Als je na de make-up spulletjes nog niet genoeg hebt, kun je ook nog armbandjes en haarbandjes van Essence kopen. Natuurlijk in dezelfde kleuren die voorbij komen in de Fashionista Trend collectie.

Vanaf april 2010 komt de Essence Fashionista Trend collectie uit. Maar of die in Nederland uitkomt, is nog niet bekend. De prijzen voor de producten liggen allemaal rond de twee euro. Kijk voor meer informatie op de website van Essence.