Heel langzaam druppelen alle nieuwe collecties binnen. Maar het is natuurlijk moeilijk om zomaar te weten wat de nieuwe trends zijn. Daarom vind je hieronder een aantal schoenen trends voor zomer 2010.

Boyfriend & Militairy Chic
Ja, het is weer eens zover begin maar met het plunderen van je vriend zijn schoenenkast. Want boyfriend schoenen zijn weer helemaal hip. Ook kunnen we weer legertje gaan spelen want de kleuren van het leger komen weer helemaal terug. Je slaat dan ook niet de plank mis met schoenen in aardekleuren.

Ballerina’s & Studs
Uiteraard ontbreken de ballerina’s en de schoenen versierd met studs ook niet. Kies voor pittige hakken met verschillende studs of voor mooie suède laarsjes. Qua ballerina’s kun je weinig fout doen. Ze komen aankomende zomer dan ook weer in alle maten en vormen voor. Heb jij al een paar in je kast liggen?

Sleehak & Riempjes
We zagen al in de winter dat de sleehak langzaam in de modewereld kwam. Zo ook in de nieuwe collecties en ik moet zeggen dat ik het echt leuk vindt. Ik ga dan ook zeker een leuk paar schoenen met sleehak kopen. Ook konden de riempjes en gespjes niet ontbreken. Wel is de trend deze zomer minder aanwezig, maar hij is zeker nog niet uit het beeld.