Iedereen wilt er natuurlijk goed uitzien, maar als dit niet lukt door een misser is dat natuurlijk zonde. Daarom heb ik paar tips voor jou zodat je nooit meer rondloopt met een modemisser!

Ongepaste make-up
Al heb je je make-up nog zo mooi aangebracht niets is zo erg als teveel make-up op hebben voor de gelegenheid. Bijvoorbeeld als je naar je werk gaat breng je weinig make-up op en als je uitgaat, kan het best wat heftiger.

Een te kleine maat
Als je iets niet past, draag het dan gewoon niet, hoe leuk het kledingstuk ook wel niet is. Geloof me het ziet er niet uit als je jezelf probeert te wurmen in die veel te kleine jeans. Want het maakt je juist dikker en niet slanker.

Onverzorgde nagels
Mooie nagels maken het plaatje compleet. Zorg ervoor dat als je nagellak draagt deze altijd mooi is bijgewerkt.

Zweetplekken
Je hebt het vast weleens meegemaakt dat je soms wat erger zweet dan normaal. Zorg er altijd voor dat je een deodorant in je tas hebt zitten. Want niets is zo erg als je naar zweet stinkt, terwijl je net met een leuke jongen staat te praten.

Afgetrapte schoenen
Draag geen schoenen die helemaal vies zijn van de afgelopen keer toen je uitging. Maak ze schoon, want anders je geeft een onverzorgde indruk.

Zichtbaar ondergoed
Zorg ervoor dat als je bijvoorbeeld een strakke broek draagt je ook een bijpassende string draagt die niet zichtbaar is. Ook als je een wit shirtje draagt, moet je zeker geen fel gekleurde bh dragen. Let hier goed op voor je de deur uitgaat, want je wilt toch niet het lachertje van de dag zijn?

Slecht zittende bh
Als je bh goed zit, is die vrijwel onzichtbaar onder je kledingstuk. Alleen sommige van ons dragen te kleine bh’s. Dit zorgt ervoor dat je de lijnen, bobbels en banden gaat zien door het kledingstuk. Probeer een goed passende bh te vinden of vraag advies in een lingeriewinkel.