Stel je voor dat je aan het winkelen bent en tegelijkertijd werkt aan je bilspieren. Misschien denk je dat dit alleen kan gebeuren in dromen, maar dankzij Reebok is dit nu waarheid geworden door de EasyTone schoenenlijn.

Vorig voorjaar bracht Reebok al de EasyTone schoenenlijn uit. EasyTone was zo’n groot succes dat Reebok dit jaar de schoenen opnieuw uitbrengt en ook speciale slippers heeft ontworpen. Reebok vindt dat iedere vrouw recht heeft op strakke billen en weet ook dat veel van ons geen tijd hebben om hiervoor te trainen. Daarom ontwikkelde Reebok de EasyTone schoenenlijn.

Maar wat doen deze speciale schoenen nou eigenlijk? EasyTone zorgt voor 28% meer activiteit in de bilspieren dankzij een nieuw ontwikkeld balanssytsteem. Ook heeft Reebok er rekening mee gehouden dat de schoenenlijn er fashionable uit ziet. Zelf vind ik ze daar niet zo heel erg in geslaagd het is niet mijn smaak. De schoenen zou ik echt alleen aandoen als ik ga sporten.

De nieuwe EasyTone collectie van Reebok zal verkrijgbaar zijn in vier stijlen. Elke stijl van de schoen past bij de activiteit die je ermee wilt doen zoals fitnissen of shoppen. De schoenen en slippers zullen verkocht worden in de schoenenwinkels waar Reebok verkocht wordt. Ook kun je op de webshop terecht voor de EasyTone schoenen.