Binnenkort komt Alice in Wonderland uit in de bioscopen. De film is in een geheel nieuw jasje gestoken door Tim Burton. De nagellakjes die Opi uitbrengt zijn dan ook geïnspireerd door Alice in Wonderland.

Opi brengt vier verschillende kleuren uit en stuk voor stuk zijn ze heel erg mooi. Hieronder vind je een beschrijving van de vier kleuren.

  • Absolutely Alice is een sprankelende blauwe glitter kleur met goudaccenten, die de kleur van Alice’s haar moeten voorstellen.
  • Mad as a Hatter is een meerkleurige nagellak met paarse en groene glitters. Geïnspireerd op de make-up die Johnny Depp draagt in de film.
  • Off with her Red is een mooie rode kleur. Deze tint is geïnspireerd op de Queen of Hearts.
  • Thanks so Muchness is een wat minder krachtige rode kleur met een parelmoerglans.

Ik vind de Off with her Red onwijs mooi, die zou ik wel willen toevoegen aan mijn verzameling. Verder is de Mad as a Hatter ook heel erg leuk, maar ik denk dat die net iets te is voor mij.

De nagellakjes worden verkocht als full-sizes en kosten rond de 14 euro per stuk. Ook kun je kiezen om een mini-setje te kopen waarin alle vier de kleuren zitten. Dit setje kost ongeveer 18 euro. Voor een verkoopadres van Opi kun je het beste kijken op www.opi.nl.