Voor de lente en de zomer zijn de meeste van ons altijd gekleed naar de laatste trend. Zo zijn dus ook onze schoenen een eye catcher. Met de onderstaande must haves van de Invito is het bijna niet mogelijk om de plank mis te slaan.

De nieuwe schoenen collectie voor zomer 2010 van Invito is naar mijn mening best wel leuk. Als ik eerlijk ben merk ik dat ik aangenaam verrast ben. Wat mij vooral opvalt, is dat de sleehak nog steeds bezig is aan zijn comeback en dat het Western thema nog steeds helemaal hot is.

Verder ontkomen we eigenlijk nog steeds niet aan de touwtjes en studs. Op verschillende ballerina schoentjes komen de studs weer naar voren en de sandaaltjes maken we dicht door middel van verschillende touwtjes.

Ook qua pumps kunnen we onze hart ophalen bij de zomer collectie van Invito. De pumps variëren van laag tot lekker hoog. Kijk naar de foto’s en beslis voor jezelf welk paar binnenkort van jou is.