Onlangs had ik jullie al verteld over de nieuwe lente make-up lijn van Mac, maar er is nog meer nieuws. Mac brengt namelijk nog een nieuwe make-up lijn uit en dit keer in samenwerking met Liberty of London.

Mac brengt in samenwerking met Liberty of London een exclusieve lijn uit met speciale verpakkingen. Denk aan bloemige prints op de oogschaduw doosjes of prachtige vogeltjes op je lipstick.

Speciaal voor de Give Me Liberty of London make-up lijn worden er ook make-up tasjes en sjaaltjes uitgebracht in de zomerse kleuren blauw, geel, oranje en koraal roze. Dit kun je kopen in echte MAC winkels of op de webshop van MAC.

De MAC Liberty Of London make-up lijn doet je gezicht stralen. Of zoals ze het zelf omschrijven: “Kunstenaars schilderen met verf, wij schilderen met make-up.” Of te wel met deze make-up ziet jouw gezicht eruit als een waar meesterwerk.

De collectie is te verkrijgen in de MAC winkels vanaf april 2010.