Toen Gwen Stefani in 2008 een bezoek bracht aan Japan viel ze voor de stijl van de schattige verklede meisjes die daar rond liepen. Naar aanleiding daarvan bracht ze een parfumlijn uit genaamd: Harajuku Lovers. Nu komt er een speciale Snow Bunnies editie uit.

De vijf verschillende Snow Bunnies hebben allemaal een ander outfitje aan. Natuurlijk hebben ze ook alle vijf een verschillende geur. Zo kun je zelf kiezen welke Snow Bunny jij bent!

Baby

Baby is het lievelingetje van iedereen. In de winter draagt ze het liefst kleding in laagjes dat ze zelf gebreid heeft. Haar geurtje ruikt dan ook naar een mix van rozen, sinaasappelbloesem met vanille en viooltjes.

Lil Angel

Lil Angel draagt een lief goudkleurig truitje met een hartje erop en daaronder een minirokje met goudkleurige strikjes. Haar geurtje is een mix van cranberry, viooltjes, lollipop en amber.

Music

Music heeft altijd een uitgesproken stijl. Ze draagt een dikke jas gecombineerd met een kasjmier sjaal en rode handschoentjes. Het geurtje van Music ruikt naar Clementine met jasmijn en vanille.

Love

Love is helemaal gekleed in Snow Bunny stijl. Ze draagt hartjes roze jasje en een warme sjaal gecombineerd met een minirokje met strikjes. Het geurtje van Love ruikt naar roze grapefruit met pionrozen, Egyptische jasmijn en een vleugje romige vanille orchidee.

G

G is het type dat altijd de nieuwe trends ontdekt. Haar outfit bestaat uit een wit/rood jasje dat ze draagt over haar grote blauwe trui. Ook draagt ze haar rokje van haar schooluniform. Haar geurtje ruikt naar verse kokosnoot met appel, zachte fresia en wit sandelhout.

Kortom er zit vast wel een geurtje bij dat jou aanspreekt. De flesjes worden verkocht in verpakkingen van 10 ml. De prijzen liggen rond de twintig euro en je kunt het kopen bij de Bijenkorf en ICI Paris XL. Ook kun je een kijkje nemen op de website van de Harajuku Lovers.