De herfst is inmiddels in volle gang. Het wordt steeds kouder en de blaadjes vallen al van de bomen. Hier hoort natuurlijk een andere kledingstijl bij dan in de zomer. Deze herfst zijn er voornamelijk een aantal natuurlijke kleuren terug te zien in de kledingstijlen en in dit artikel vertellen we je dan ook hoe je de beste kleurencombinaties kunt maken voor de herfst. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Beige en bruin

Deze herfst is beige een kleur die we erg veel terug zien komen in dames kleding. De kleur komt hierbij in alle kleding terug, maar ook bij schoenen. Denk dus aan een mooie beige top, maar ook een leatherlook broek in het beige is helemaal hip. Om het af te maken kun je ook nog leuke halfhoge laarzen in een beige kleur erbij aantrekken. Je kunt ervoor kiezen om verschillende tinten beige met elkaar te combineren, maar bruin is ook een erg goede kleur hiervoor. Bruin en beige zijn kleuren die overeenkomen, maar door de combinatie ervan kun je je outfit net wat spannender kunnen maken. Heb je dus een beige outfit aan? Combineer dit dan met een bruine jas en schoenen en je bent helemaal klaar om fashionable de deur uit te gaan. 

All black

Daarnaast is het een trend om deze herfst geheel in het zwart gekleed te zijn en dit kun je makkelijk doen met kleding van Omoda. Kies er dus voor om zowel een zwarte top en broek als jas en schoenen te dragen. Om je outfit toch wat spannender te maken, is het een goed idee om wel voor verschillende materialen te kiezen. Denk hierbij aan een leatherlook broek en bijvoorbeeld een zwart teddy gilet om helemaal in de trends van deze herfst te blijven. Ook Uggs komen deze herfst weer helemaal terug en deze kun je natuurlijk ook met al je zwarte outfits combineren. 

Kortom, de perfecte kleurencombinaties voor deze herfst zijn voornamelijk rustige en natuurlijke kleuren. Zo kun je ervoor kiezen om een outfit samen te stellen met beige en bruine tinten. Deze kleuren staan altijd wel bij elkaar, waardoor je niet de fout in kunt gaan. Daarnaast is een outfit in compleet zwarte items ook erg populair deze herfst. Door verschillende materialen met elkaar te combineren, kun je er een leuke outfit van maken. Zo zie je er deze herfst fashionable uit en ben je helemaal op de hoogte van de laatste trends!