Het wordt in Nederland steeds kouder en met de prijzen die alsmaar stijgen, is het belangrijk om je goed te kleden tegen de kou. Naast dat de kleding warm moet zijn, wil je er natuurlijk ook nog fashionable uitzien. In dit artikel vertellen we je daarom hoe jij je het beste kunt kleden tegen de winter. Lees dus snel verder voor een aantal handige tips. 

Een warme lange jas

Ten eerste mag een goede warme jas in de winter niet ontbreken. Elk jaar zijn hier veel verschillende trends in terug te zien. Dit jaar zijn voornamelijk lange jassen erg hip. Naast dat het er leuk uitziet zijn deze jassen ook nog eens erg warm. Ze bedekken namelijk niet alleen je romp, maar ook een groot deel van je benen. De jassen mogen dan ook zo lang mogelijk zijn, bijvoorbeeld tot aan je enkels. Vaak zijn deze jassen gewatteerd, waardoor ze een leuk patroon hebben. Als het gaat om de kleur, is beige dit jaar veel terug te zien. Daarnaast is een zwarte winterjas natuurlijk ook altijd goed. Neem een kijkje op de website van omoda.nl om verschillende jassen met elkaar te vergelijken. Vervolgens kun je jouw favoriete jas gemakkelijk laten thuisbezorgen. 

Warme schoenen

Met een warme lange jas kun je een groot deel van je lichaam bedekken en warm houden. Wanneer je dit dan nog combineert met leuke warme schoenen ben je helemaal klaar om de kou te trotseren. Middelhoge laarsjes zijn dan ook een trend deze winter. Ze zijn er in veel verschillende soorten en maten, maar ook hier is de kleur beige weer veel terug te zien. Bovendien zien we dit jaar ook weer veel Uggs terug in het straatbeeld. Uggs zijn bij uitstek schoenen voor de winter door de warme voering van wol. Je kunt ze met veel verschillende kleding combineren, waardoor je ook nog eens een leuke look kunt creëren. Hiervan zijn ook heerlijke warme sloffen beschikbaar. Je zult het hierdoor zowel binnens- als buitenshuis lekker warm hebben. 

Kortom, om je warm te kleden tegen de winter is een goed warme jas erg belangrijk. Dit jaar zullen we veel lange jassen terug zien. De jassen mogen wel tot je enkels komen in een leuk gewatteerd patroon. Daarnaast zijn warme schoenen ook een must voor de winter. Hier zien we voornamelijk middelhoge laarsjes en Uggs terug om je voeten warm te houden tijdens de koude dagen.