Ben jij benieuwd naar de allernieuwste armbandtrends van dit voorjaar? Een armband is het perfecte item om je look compleet mee te maken. Investeren in tijdloze accessoires waar je jaren mee kunt doen is sowieso een slimme zet. In deze blog laten we je daarom 3 trendy damesarmbanden zien!  

Fashionitem 

Armbanden zijn ideaal om als fashion item te dragen. Je kunt jouw outfit ermee compleet maken en je kunt het op oneindig veel manieren combineren. De collectie aan damesarmbanden is bovendien lekker divers. Zo kun je deze accessoire in een zilveren kleur dragen en heb je volop keuze uit de meest hippe armbanden. Wil je op de hoogte blijven van de allernieuwste trends? Lees dan snel verder! 

Statement armband

Als je van hele stijlvolle en kleurrijke sieraden houdt, is een gouden armband één van de meest tijdloze fashionitems. Dit najaar zien we ze al veel voorbijkomen, en ook deze lente is de gouden armband hét sieraad dat je wilt hebben. De gouden armband 14 karaat is super glamorous en bevat ruim vijftig procent goud. Perfect om een statement mee te maken! Combineer deze met een paar opvallende oorbellen of een schakelketting en jij bent helemaal klaar voor de lente. 

Gegraveerde sieraden

Ben je op zoek naar een gouden armband met een persoonlijk tintje? Gegraveerde armbandjes kun je personaliseren met jouw initiaal, naam of een symbool. Zo heb je een uniek sieraad dat speciaal voor jou is gemaakt… Combineer dit persoonlijke sieraad met een halsketting en een naamplaatje in geel-, wit-, of roségoud, met daarop bijvoorbeeld jouw naam en geboortedatum. 

Gouden schakelarmband

Minimalistische armbanden zijn in 2022 he-le-maal terug van weggeweest! Klein, fijn en ideaal om te combineren met andere armbanden. Dit voorjaar zien we veel minimalistische schakelarmbanden die je ook gestapeld kunt dragen. Deze schakelarmband is daarom perfect om mee te mixen en matchen!

De mooiste lentetrends 

Deze lente mogen bij de dames de gouden armbanden weer gezien worden. De gouden armband dames 14 karaat wil je vandaag nog toevoegen aan jouw collectie! Kies bijvoorbeeld voor een verfijnde geelgouden Anker schakelarmband. Dit trendy sieraad kun je perfect combineren met een stijlvol horloge! 

PreLoved sieraden

Als je voor een duurzaam sieraad gaat, zijn PreLoved gouden armbanden een goede keuze. Deze sieraden – die eerder gedragen zijn – krijgen na zorgvuldige reiniging en eventueel herstelwerk een tweede leven. Als er nog zoveel bestaande gouden armbanden zijn, is het namelijk erg kostbaar om nieuw goud te delven. Goed voor de portemonnee en beter voor het milieu! 

Dit voorjaar staat in het teken van fashion, gemixt met je eigen stijl. Deze lente draag je armbanden die echt bij jou passen en daar sluiten de nieuwste armbandtrends helemaal op aan. Laat die lente maar komen!