Ben je opzoek naar een nieuwe telefoon of ben je gewoon benieuwd naar de nieuwste modellen? Dan ben je hier op het juiste adres. In dit artikel zullen we namelijk de nieuwste modellen mobiele telefoons behandelen, zodat je weer helemaal up-to-date bent. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder. 

Samsung S21

Ten eerste is de Samsung S21 onlangs uitgekomen en dus één van de nieuwste modellen. De telefoon is in vier verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk Phantom Gray, Phantom White, Phantom Pink en Phantom Violet. Dit zijn natuurlijk opvallende kleuren, waardoor de Samsung S21 echt een eyecatcher is. Verder is het model in 128GB en 256GB beschikbaar, waardoor je in ieder geval genoeg opslagruimte zult hebben. Verder beschikt de Samsung S21 over een intern geheugen van 8GB en 6,2 inch Full HD+ Dynamic AMOLED display. Dit wil zeggen dat de mobiele telefoon over een erg scherp en helder scherm beschikt. Verder heeft de Samsung S21 ook erg goede camera’s en kun je lang met je batterij doen doordat de telefoon beschikt over een batterijcapaciteit van 4.000 mAh. Zo beschikt de telefoon over een triple camera met een 12 MP hoofdcamera, 64MP telelens en 12 MP groothoeklens, waarmee jij de perfecte foto kunt maken. 

Samsung Galaxy Z Flip 3

Daarnaast is de Samsung Galaxy Z Flip 3 natuurlijk één van de nieuwste telefoons op de markt. Dit is dan ook direct een hele unieke en bijzondere telefoon. De telefoon is namelijk opvouwbaar en voorzien van de meest uitgebreide specificaties. Deze innovatieve telefoon is dan ook van alle gemakken voorzien, waardoor je zult voorlopen op het gebied van gadgets. Deze telefoon is ook in vier verschillende kleuren verkrijgbaar, maar dan wel in andere kleuren dan de Samsung S21. De Samsung Galaxy Z Flip 3 is namelijk verkrijgbaar in de kleuren Cream, Phantom Black, Green en Lavender.  Verder is ook deze Samsung telefoon verkrijgbaar in 128GB of 256GB opslagcapaciteit. Daarnaast beschikt de Samsung Galaxy Z Flip 3 over twee camera’s aan de achterkant van het toestel, waardoor je scherpe foto’s kunt maken. Verder beschikt de telefoon wanneer deze is opengeklapt over een 6.7 inch scherm en wanneer deze is dichtgeklapt over een 1.9 inch scherm. Dit kleine scherm is enorm handig wanneer je even snel wilt kijken of je nog nieuwe berichten hebt binnengekregen. Het grote scherm is dan weer ideaal als je films of series op je mobiel wilt kijken. Deze mobiel is dan ook erg praktisch en functioneel.

OnePlus 9 Pro

Een sterk opkomend merk genaamd OnePlus is afgelopen jaar met de OnePlus 9 Pro op de markt gekomen. OnePlus staat bekend om haar uitermate goede prestaties tegen een schappelijk bedrag. Daarnaast valt de minimalistische look van de telefoon ook bij veel mensen in de smaak. 

De OnePlus 9 Pro biedt uitstekende prestaties qua snelheid, batterijduur en beschikt over de beste camera van de OnePlus ooit. Perfect dus voor stedentripjes en selfies. 

Kortom; naast de populaire modellen van Apple zijn er ook voldoende interessante alternatieven om eens een blik op te werpen, te beginnen bij de bovenstaande modellen.