Het is weer lekker koud buiten! Dat betekent dat we ons warm willen kleden: met een comfortabele trui bijvoorbeeld. Een trui is een veelzijdig kledingstuk. Zo is de trui er in veel looks te vinden. Maar dat niet alleen: de trui is ook nog eens eenvoudig te combineren met veel andere kledingstukken. Dít kun je er allemaal bij dragen!

Jeans

Ga voor een klassieke combinatie: de trui met een spijkerbroek. Een basic styling, maar tegelijkertijd eentje waarmee je sowieso goed zit. Dit kun je namelijk vrijwel altijd dragen! Combineer je favoriete trui met een ideale jeans dames: denk aan een trendy mom jeans of juist een straight leg jeans. Terug van weggeweest is de broek met wijde pijpen: een wide leg jeans. Iedereen heeft weer andere voorkeuren als het aankomt op de perfecte denim broek. Ga daarom op zoek naar jouw favoriet. Combineren is in ieder geval eenvoudig: vrijwel elk type trui past boven de spijkerbroek. Van een oversized sweater tot een nauwsluitende trui!

Pantalon

Wil je een nette look creëren? Daar past een trui prima bij. Kies het liefst een wat strakkere trui, van elegant katoen of wol bijvoorbeeld. Een col maakt al helemaal dat je chic oogt. De broek die je hieronder draagt? We denken meteen aan een pantalon dames! Ideaal om aan te trekken naar je werk bijvoorbeeld. Kies voor de trui in een rustige kleur, en de pantalon in een opvallendere kleur – of doe dit juist precies andersom. Zo complimenteren de kledingstukken elkaar.

Joggingbroek

Heb je een relaxte dag? Draag dan een trui in combinatie met een joggingbroek. Een comfortabelere outfit bestaat er niet! Zowel de trui als de joggingbroek voelen heerlijk zacht. Hang lekker op de bank in deze look. Al kun je er vandaag de dag ook prima mee over straat: joggingbroeken worden steeds vaker gespot in het straatbeeld. Mooi meegenomen!

Rok

Of je een trui met een rok kunt combineren? Zeker weten! Het is wel aan te raden om een wat kortere trui te kiezen, zoals een cropped design, om de vorm van de rok mooier uit te laten komen. Of je er nu een lange of een korte rok onder draagt: dat is vervolgens helemaal aan jou om te bepalen. Beide looks staan goed! Kies je een strakke rok, dan kun je voor de afwisseling een loszittende trui dragen. Ook dit kun je juist omdraaien: ga voor een loszittende rok, met een strakke trui.

Jurk

Tot slot is het een idee om een jurk over een trui te dragen. Dit past niet bij ieder type jurk, maar bijvoorbeeld wel bij de populaire wrap dress. Draag er een nauwsluitend coltruitje bij. Zo kun je je luchtige wrap dresses ook gewoon aan tijdens de koudere dagen van het jaar. Ook een tuinjurk staat heel leuk met een trui eronder!