Inmiddels wordt het steeds kouder buiten en dan wil je jezelf natuurlijk wel warm houden. Hierbij zijn je voeten erg belangrijk, maar daarnaast wil je er ook leuk en fashionable uitzien. Schoenen maken je outfit helemaal af en je wilt dan ook leuke schoenen dragen. Ben jij dus een echte fijnproever in mode en wil je leuke, maar ook comfortabele schoenen voor de winter? Lees dan snel verder voor een aantal leuke outfitideeën waarbij je geen last zult hebben van het koude weer. 

Enkellaarsjes

Dames enkellaarsjes zijn altijd een goed idee, zo kun je ze in elke periode en voor elke gelegenheid dragen. Zo heb je enkellaarsjes in verschillende neutrale kleuren, waardoor de kleur van de laars altijd wel bij je outfit past. Je kunt daarnaast kiezen voor een enkellaars met een subtiele en brede hak, zodat je wel gemakkelijk op je enkellaarsjes kunt lopen, maar tegelijkertijd ook een stukje langer bent. Wanneer je écht wilt gaan voor de perfect enkellaarsjes voor in de winter, kies je natuurlijk voor fake fur aan de binnenkant. Hierdoor zul je geen last meer hebben van koude voeten. Verder hebben deze laarsjes vaak een zool met veel reliëf, waardoor je veel grip hebt tijdens het lopen. Met goede enkellaarsjes zul je dus niet zomaar uitglijden als het hevig sneeuwt of vriest. 

Laarzen

Wil je het nog net wat groter aanpakken? Dan kun je natuurlijk ook voor lange laarzen gaan. Dit zijn dan ook uitstekende schoenen voor de natte en koude herfst- en wintermaanden. Zo kun je bijvoorbeeld voor een mooie hoge leren laars gaan. Deze laarzen zijn leuk om over een broek aan te trekken met een lekkere warme trui, maar daarnaast zijn deze laarzen ook erg leuk onder een jurkje. Zo kun je bijvoorbeeld een warme sweaterdress aandoen met hoge laarzen. Hierdoor zul je het niet koud hebben, maar is je outfit toch sexy. Deze laarzen heb je dan ook in erg veel verschillende soorten. Je kunt kiezen voor een basic zwarte leren laarzen, maar ook voor zilveren laarzen met een slangenprint. 

Veterschoenen

Daarnaast kunnen veterschoenen ook erg leuk zijn om in de winter te dragen. Deze schoenen zijn over het algemeen wat netter en zijn dan ook geschikte schoenen om in de winter te dragen wanneer je gaat werken. Daarnaast kun je veterschoenen ook in je vrije tijd dragen, ze zijn tegenwoordig namelijk vaak te zien in het lak en deze staan dan ook super hip. Over het algemeen zijn veterschoenen open bij je enkel, maar dit hoeft niet zo te zijn. Er zijn namelijk ook een aantal modellen die wat hoger zijn dan de reguliere veterschoenen, waarbij je dus geen last zult hebben van koude enkels. Op deze manier heb je het onderweg naar je werk of in je pauze tijdens een rondje lopen ook geen kouder voeten en enkels. 

Sneakers

Tot slot zijn sneakers natuurlijk altijd goed. Ze zijn er in talloze variaties, waardoor er altijd wel een sneaker te vinden is die past bij jouw stijl. Ga jij voor een sneaker in een neutrale kleur of pak je juist uit met kleuren en prints? Verder kun je kiezen voor een laag of juist hoog model. Voorheen werd voornamelijk het lage model veel gedragen, maar de laatste jaren wordt het hoge model steeds populairder. Naast dat dit model er leuk uit ziet, is het ook nog eens functioneel en comfortabel voor in de winter. Je zult namelijk geen last hebben van de kou. Daarnaast kun je ook ervoor kiezen om een leuke lage sneaker te dragen in combinatie met een flared pants. Deze broeken met uitlopende pijpen zijn tegenwoordig ook weer helemaal in en beschermen tegelijkertijd je enkels tegen de kou, waardoor je gedurende de winter gewoon je geliefde sneakers kunt dragen. 

Kortom, je wilt het natuurlijk lekker warm hebben in de winter, maar dat gaat prima samen met een fashionable outfit en dus ook schoenen. Kies voor lekkere warme enkellaarsjes met fake fur aan de binnenkant of juist laarzen tot aan je knie. Verder kun je in combinatie met de juiste kleding ook prima een veterschoen of sneaker dragen tijdens de winter. Op deze manier kun je je favoriete schoen dragen en zul je het niet koud hebben.