Een sexshop verkoopt erotische accessoires voor zowel vrouwen als mannen. Dit is vrijwel bekend, maar als je benieuwd bent wat er allemaal exact te koop is bij een sexshop, dan kom je hier moeilijker achter. Daarom zullen we je in dit artikel vertellen wat je zoal kunt kopen bij een sexshop. Het precieze assortiment is natuurlijk wel verschillend per sexshop. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Erotische accessoires voor vrouwen

Ten eerste kun je bij een sexshop terecht voor erotische accessoires voor vrouwen. Onder de vrouwen zijn voornamelijk de dildo en de vaginaballetjes erg populair. Dildo’s heb je in allerlei soort en maten te koop, zo heb je bijvoorbeeld een levensechte dildo, een dubbele dildo en een glazen dildo. Een glazen dildo heeft een bijzonder design, maar is daarnaast ook hard, glad en in elke temperatuur te krijgen. Wanneer je liever een dildo hebt die flexibel is, kun je beter voor een siliconen dildo gaan. Verder kun je natuurlijk ook bij een sexshop terecht voor meer kinky accessoires, zoals een strapon. Bovendien hebben sexshops ook altijd verschillende vibrators in hun assortiment. Daarnaast kun je natuurlijk ook bij een sexshop terecht voor lingerie, jurkjes en overige kleding. 

Erotische accessoires voor mannen

Vaak wordt gedacht dat een sexshop voornamelijk veel in huis heeft voor vrouwen, maar niets is minder waar. Als man kun je namelijk ook erg goed slagen in een sexshop. Zo verkoopt een sexshop verschillende anaal toys zoals een butt plug. Daarnaast zijn pocket pussy artikelen ook erg populair, denk bijvoorbeeld aan masturbators en fleshlights. Ook penisringen zijn te koop bij een sexshop. 

Kortom, een sexshop heeft een breed scala aan erotische artikelen. Steeds meer sexshops hebben een online webshop, waardoor je gemakkelijk online de artikelen kunt bekijken en vervolgens bestellen. Ook het afleveren gaat bij de meeste webshops zonder problemen, waardoor je buren niet jouw pakketje in handen zullen krijgen. Ook de doos waarin jouw erotische accessoires bezorgd zullen worden zal blanco zijn. Je kunt dus gemakkelijk jouw erotische accessoires online bestellen en zonder problemen laten bezorgen.