Seksspeeltjes hoeven zeker geen taboe meer te zijn. Integendeel, ze zijn fantastisch om je seksleven op te krikken of je zelfzeker te voelen in bed. Gebruik je ze om van nieuwe en spannende seksuele ervaringen te genieten, om te masturberen of als romantisch spel tussen jou en je partner? Hoe dan ook hebben seksspeeltjes best veel voordelen, ook om bijvoorbeeld je presentatie en zelfvertrouwen in bed te verbeteren, en dit voor beide geslachten!

Voordelen van seksspeeltjes voor mannen

Heb je soms last van een te vroege ejaculatie? Dan kan een pocketpussy jou wel helpen. Een pocketpussy is een kunstvagina die je kan gebruiken om te masturberen. Je kan hiermee jezelf dus trainen om langer door te gaan en de ejaculatie steeds verder te kunnen uitstellen. Zo kan je als je seks hebt met een partner, ook later klaarkomen en zo kan je samen langer genieten. Een cockring kan je ook gebruiken om de seks langer vol te houden. Door de cockring blijft je penis langer hard en stijf en kan het bloed niet terugstromen waardoor je ook langer kan genieten. Maar ook voor mannen die moeite hebben om klaar te komen, kan een pocketpussy helpen. Zo ontdek je wat je nodig hebt om klaar te komen en waar je van geniet: ben je voor strakker of toch meer nat en welk ‘standje’ vind jij fijn? Je kan perfect experimenteren om beter te weten te komen wat jij nodig hebt tijdens seks.

Voordelen van seksspeeltjes voor vrouwen

Ook vrouwen kunnen het moeilijk hebben met klaarkomen of om van seks te genieten. Ook hier zijn seksspeeltjes een perfecte tool. Seksspeeltjes zoals een vibrator van bijvoorbeeld Lovense kunnen de clitoris extra stimuleren om je sneller te doen klaarkomen: onderschat clitoris stimulatie dus zeker niet want 70% van de vrouwen heeft het nodig om klaar te komen. Ontdek dus ook eerst zelf wat je graag hebt om zo tijdens seks met je partner beter te weten waar je echt van geniet. Soms kan je ook last hebben van een te droge vagina: gebruik dan glijmiddel of ga condooms bestellen die extra zacht zijn. Om je prestatie in bed ook te verbeteren, kan je ook vaginaballetjes gebruiken om je bekkenbodemspieren te trainen. Als je je bekkenbodemspieren traint, maak je je vagina ‘strakker’ en deze extra ‘druk’ werkt erg stimulerend voor de penis en vagina.

Seksspeeltjes zijn eigenlijk twee vliegen in één klap: ze laten je nieuwe plezieren ontdekken en helpen je om je prestatie tijdens seks te verbeteren!