De zomer komt eraan en we kijken allemaal uit naar een zomer die er misschien terug wat normaler uitziet: misschien is een reisje wel mogelijk en kunnen we gezellige zomerbarretjes afstruinen met de meiden. Dat zorgt er natuurlijk voor dat we onze zomerkledij weer boven kunnen halen, en dus ook onze accessoires!

Kralen hanger aan je smartphone

Je denkt misschien: een kralen hangertje aan mijn smartphone? Is dit niet voor kleine meisjes? Maar nee, alle hippe influencers zoals Matilda Djerf en Jaci Marie Smith hebben er eentje en je hangt hem makkelijk aan de zijkant van je hoesje. Ook rond zonnebrillen zijn kralenkettingen erg in: maak ze bijvoorbeeld zelf en maak er een meidenavond van. Het maakt je outfit zomers, vrolijk en uniek én je hoeft geen tas mee te nemen want je kan je smartphone gewoon zo dragen. Perfect voor op het strand of in een barretje! 

Plateau slippers

Dikke plateau slippers zijn weer helemaal terug van weggeweest: channel je innerlijke Bratz of nineties model en voel je sexy met je plateau slippers. Pas ze wel eens op voorhand, want ze zijn niet allemaal even comfortabel. Je kan kiezen voor elegante leren slippers in het zwart of wit, maar je kan ook kiezen voor fuchsia of groene plateau slippers om je outfit dat extraatje te geven.

Smartwatch

Een cool horloge is nog steeds in, en ook de smartwatch. In alle merken en kleuren kan je ze vinden, en ze dienen zeker niet alleen als sporthorloge. Je kan ze gebruiken als stappenteller, GPS of om berichtjes te sturen. Van alle uurwerken is de smartwatch de slimste en misschien ook wel de hipste! Of toch niet? Digitale vintage horloges of sport uurwerken zijn ook nog steeds de perfecte zomer accessoire!

Mini bags

Vergis je niet, de mini bag is geen klein schoudertasje. Nee ze zijn echt ultra mini, maar super hip. Erg praktisch zijn ze niet want er past enkel je gsm en bankkaart in. Maar zeg nu zelf: heb je echt meer nodig tijdens een bezoek aan de stad of om een cocktail te gaan drinken? Wel zijn ze heel hip en cool: kies voor een leuk roze model of het raffia tasje van Jacquemus en je bent een echte it-girl! En als je eens meer nodig hebt, neem je gewoon een grote shopper mee om naar het strand te gaan of gezellig te gaan picknicken.

Kleurrijke sarongs

Last but not least: een kleurrijke sarong of stranddoek (die het liefst past bij het patroon van je zwemkledij) is hét accessoire van deze zomer. Je combineert ze met een kleurrijke bikini, mooie slippers (misschien zelfs met een platform), een witte t-shirt of tanktop, één van je kleurrijke uurwerken en je bent helemaal klaar om naar het strand of meer te gaan.

Je hele outfit voor de zomer is dus af. Geniet dus van de vakantie en de zon op je snoet!