Je bent net iemand aan het daten en het is nog een beetje eng om compleet jezelf bij elkaar te zijn. Je wilt natuurlijk niet dat je hem afschrikt. Als je wat meer aan elkaar gewend bent en jullie relatie steeds serieuzer wordt, word je compleet jezelf bij elkaar. Deze dingen herken je dan ook zeker als je een serieuze relatie hebt.

 1. Vol enthousiasme die hamburger eten

  Want dat is gewoon ontzettend lekker! Waarschijnlijk houd je je in het begin een beetje in. Je zal niet zomaar vertellen dat je soms het liefste een hamburger als ontbijt zou willen eten en eigenlijk wel een tweede hamburger bij de McDonalds zou willen kopen. Dit doe je zeker wel als je aan elkaar gewend bent en niet een beetje ook. De kans dat hij gewoon onbeschaamd mee eet is eigenlijk 100 procent.

 2. Naakt rondlopen en je niet schamen

  Je zal je op je gemak gaan voelen bij hem en dan dus ook in je lichaam. Hij weet hoe jij eruit ziet en na een tijdje maakt je dit ook niet meer zo veel uit. Je voelt je zelfverzekerd als je rondloopt en misschien is naakt rondlopen ook wel stiekem erg prettig af en toe!

 3. Onbeschaamd hard meezingen

  Heel hard! Wat maakt het uit of je vals zingt of niet. Je wilt gewoon dat nummer keihard meezingen. Grote kans dat hij nog mee doet ook. In de auto, tijdens het koken of als je aan het leren bent in de huiskamer. Als jouw favoriete nummer op komt heb je gewoon zin om keihard mee te zingen en je hier niet meer voor te schamen.

 4. Verhalen vertellen waarvan je weet dat het hem niks uitmaakt

  Soms moet je gewoon even al je frustraties of verhalen kwijt. Ook al maakt het hem echt niks uit dat je zo graag die nagellak wilde kopen, hij uitverkocht was en jij daar super boos om was, toch luistert hij graag naar je! Andersom is dit ook het geval, maakt het jou heel veel uit dat hij verloor tijdens zijn spelletje? Nee, maar je luistert er graag naar. Het is zelfs erg leuk om de verhalen aan te horen die je eigenlijk niet helemaal interesseren. Het gaat erom dat jij of hij iets vertelt wat je gewoon heel belangrijk vindt.

 5. Stiltes zijn oké

  Waar dat in het begin misschien soms wat ongemakkelijk is, is dit later echt niet het geval! Jullie kunnen naast elkaar op de bank zitten, niks tegen elkaar zeggen en het toch fijn hebben.

Foto: Silverleaf