waarom beste vriend nodig hebt
Een beste vriendin of een groep beste vriendinnen, het is normaal. Vrijwel elk meisje heeft dit wel. Maar een beste vriend hebben kan nog wel eens raar overkomen. Een meisje en een jongen goed bevriend zónder liefde? Dat kan zeker! En eigenlijk heeft elk meisje wel een beste vriend nodig. Ik vertel je waarom.

 1. Jongenshumor is geweldig

  Je kunt eigenlijk niet zonder. Even ongegeneerd lachen om vieze grappen of hele droge humor en je er niet voor schamen. Hier moet je natuurlijk wel een beetje tegen kunnen. Maar eenmaal goed bevriend, dan ben je gewoon one of the guys.

 2. Hij heeft een andere mening dan meiden

  Zeker een belangrijk punt. Problemen? Natuurlijk stap jij ook op je vriendinnen af. Maar een jongen kijkt heel anders naar problemen dan wij meiden doen. Zij kunnen jou een andere kijk geven op het probleem en waarschijnlijk is dat probleem dan even niet meer zo erg dan dat het in eerste instantie leek.

 3. Jongens zoeken oplossingen

  Als jij even wilt zeuren zit je waarschijnlijk niet goed bij je beste vriend, maar een oplossing vinden kan hij als de beste. Jongens begrijpen gewoon niet dat wij meiden soms alleen naar elkaar toekomen om te zeuren en niet om een oplossing te zoeken. Hij is daarom de perfecte match voor jou als je iemand zoekt voor een oplossing!

 4. Hij kan je vriendjes beoordelen

  En geloof me, soms vinden ze dit nog leuk ook. Daarnaast weet hij als geen ander hoe jongens kunnen zijn, dus kan je hem vaak op zijn woord geloven als hij zegt dat hij goed of slecht voor je is.

 5. Hij kan jou om advies vragen

  Wat is er nou leuker dan iemand advies geven? Hij kan naar jou toekomen met zijn meisjes problemen en jij kunt ze oplossen en advies geven. Stiekem hebben jongens dit ook af en toe gewoon nodig.

 6. Jullie kunnen elkaar uit de brand helpen bij uitgaan

  Hij vindt het natuurlijk geen probleem om even voor vriendje te spelen als jij dat echt nodig hebt om die jongen uit je buurt te houden. Andersom zou je dit natuurlijk ook doen.

 7. Hij is altijd eerlijk

  Altijd. Complimentjes zal je niet zomaar van hem krijgen en misschien is dat maar fijn ook. Heb je echt, echt even behoefte aan een eerlijke reactie, dan moet je zeker bij je beste vriend zijn.

Foto: Blue Olive