waarom hij niets laten horen na date
Jullie allereerste date ging voor jouw gevoel hartstikke goed. Toch is er ergens alleen iets misgegaan, want hij heeft nooit meer contact opgenomen voor een nieuw afspraakje. Heb je geen idee hoe dat komt? De volgende redenen kunnen de oorzaak zijn waarom hij nooit meer iets van zich heeft laten horen na de eerste date.

 1. Je hebt de verkeerde vragen gesteld

  Houd je gesprekken tijdens een eerste date luchtig. Te diepe of persoonlijke vragen kunnen hem afschrikken. Laat gevoelige onderwerpen zoals religie, exen en politiek nog even achterwege.

 2. Je hebt te veel gedronken

  Dronken worden kan leuk zijn als je date dat ook is. Als dat niet het geval is, kan te diep in het glaasje kijken een enorme afknapper zijn.

 3. Je hebt hem overladen met complimentjes

  Natuurlijk bedoelde je die stroom aan complimentjes goed. Het kan er echter ook voor zorgen dat je date zich goed opgelaten voelt.

 4. Je hebt niets gegeten

  Er is niets mis mee als je een beetje op je gewicht wilt letten. Alleen een tafelgenoot die overal ‘nee dankjewel’ op zegt en alleen een paar blaadjes sla eet is niet echt gezellig.

 5. Je was in zijn ogen saai

  Uiteraard ben je geen saai persoon, maar jullie hadden weinig raakvlakken en dingen om over te praten. En een date waarbij het gesprek steeds stilvalt, is gewoon lastig!

 6. Je hebt hem gelijk na de date overladen met berichtjes

  Je hoeft echt niet hard to get te spelen, maar hem direct na jullie afspraakje overladen met berichtjes over hoe leuk je het vond kan opdringerig overkomen. Een beetje rustig aan doen kan geen kwaad.

 7. Je hebt de hele tijd met je telefoon zitten spelen

  Als je meer oog hebt voor je telefoon dan voor je date is dat niet aantrekkelijk. Stop je mobiel weg en geef degene met wie je bent aandacht.

 8. Je hebt jezelf te veel blootgegeven

  Een eerste afspraakje is niet het moment om je hele levensverhaal te vertellen. Houd hele persoonlijke dingen en heftige details nog even voor je.

 9. Je stalkt hem

  Hem stalken via alle social media of andere kanalen is geen goed idee. Een beetje stiekem rondkijken doen we allemaal, maar het is nog te vroeg om dingen te liken en vriendschapsverzoeken te sturen.

Foto: Jeshoots