Wat vriend nooit zal begrijpen
Zal het ooit zo ver komen dat mannen ons echt begrijpen? Waarschijnlijk niet. Wat de volgende 16 dingen zal je vriend simpelweg nooit gaan begrijpen.

 1. Waarom we in groepjes naar het toilet gaan

  Weet je nog toen Hermelien Griffel alleen ging en werd aangevallen door een trol? Dat is waarom.

 2. Waarom we 3 andere tasjes in een tas hebben

  We moeten onze make-up, vrouwelijke items en portemonnee gescheiden houden van alle andere spullen in onze tas. Dat heet georganiseerd.

 3. Waarom we make-up dragen

  Omdat het ons een goed gevoel geeft. Het is eindelijk net magie. Vlekken en pukkeltjes verdwijnen als sneeuw voor de zon.

 4. Onze liefde voor chocolade

  Het maakt alles beter, oké!

 5. Waarom we vragen stellen waarop we geen antwoord willen

  Ik weet dat je denkt dat ze hot is! Dus waarom geef je niet gewoon antwoord op mijn vraag, zodat ik toch boos kan worden?

 6. Waarom het zo lang duurt voordat we klaar zijn

  Omdat ik nog moet douchen en mijn benen moet scheren. Daarna boylotion opdoen en mijn make-up en haar doen. En oh ja, ik moet me ook nog 10 keer omkleden voordat ik de juiste oufit heb!

 7. Waarom we roddelen

  Het zorgt ervoor dat we ons verbonden voelen. We proberen geen bitches te zijn als we het doen, het is gewoon meer om ervoor te zorgen dat we bij het groepje horen.

 8. Hoe we zo lang kunnen winkelen

  Ik weet dat ik al 3 keer een rondje heb gemaakt door dezelfde winkel, maar elke keer als ik terug loop zie ik iets dat ik de eerste keer niet heb gezien.

 9. Waarom we zo vaak naar je exen vragen

  We zijn gewoon heel nieuwsgierig. We willen foto’s zien, weten waarom jullie uit elkaar gingen en of ze goed was in bed. We beloven plechtig om niet jaloers te worden.

 10. Waarom we zo veel lippenbalsems hebben

  We moeten opties hebben. Soms hebben we zin in aardbei en andere keer in banaan of kersen.

 11. Waarom we willen huilen

  Het voelt goed om jezelf te laten gaan. Huilen vinden we fijn en het lucht op.

 12. Onze menstruatie

  Hoe vaak moeten we nog uitleggen dat het gewoon kut is! Het is een emotionele achtbaan die jij eigenlijk ook eens moet meemaken.

 13. Waarom we niet zomaar elke selfie kunnen plaatsen

  Dat is heel simpel! Omdat we denken dat we er altijd slecht uitzien.

 14. Waarom we een specifieke onderbroek dragen als we ongesteld zijn

  Je begrijpt het gewoon niet omdat jij geen last hebt van dat maandelijkse probleem. Boxers of oma onderbroeken geven een veilig gevoel.

 15. Waarom we naar romantische films kijken

  Omdat we soms dagdromen van een man die een huis voor ons bouwt. Dat we heel veel baby’s krijgen en nog lang en gelukkig leven.

 16. Hoe we elk kleine ding kunnen herinneren

  Omdat 2 jaar geleden op 7 september om 14.16 uur je iets deed waardoor ik boos werd en nu confronteer ik je daarmee. Eigenlijk herinneren we niet alles, alleen de dingen die goed genoeg zijn om je mee te chanteren.

Foto: AdinaVoicu