gratis mobiel internet
De vakantie zit er op en de scholen zijn weer begonnen. Natuurlijk wil je alle leuke foto’s en andere vakantiemomenten van je vriendinnen terugzien op je telefoon. Als je je druk maakt dat je niet genoeg datalimiet hebt om alle foto’s te bekijken, dan heb ik iets leuks voor je! 31 dagen gratis internet op je mobiel.

KPN heeft een hele handige Onbeperkt Online bundel. Voor maar 7,50 euro heb je 31 dagen lang altijd en overal toegang tot internet. Met deze prepaid kun je zoveel berichtjes sturen als je wilt. De snelheid van 128 kb/s is voldoende op te Instagrammen, Whatsappen, Twitteren en Facebooken. Voor videochatten en het bekijken van Youtube filmpjes kun je het beste een WiFi-punt gebruiken.

De bundel stopt automatisch na 31 dagen. Hierdoor zit je niet vast aan een abonnement en kun je de kosten goed in de gaten houden. Als je voor 30 september je KPN Prepaid simkaart activeert, kun je de bundel 31 dagen lang gratis uitproberen. Probeer het nu uit!