Treurig nieuws voor alle One Direction fans. Zayn Malik stopt met One Direction.

In een verklaring op Facebook heeft de boyband bevestigd dat Zayn Malik hun gaat verlaten. Volgens de zanger werd de druk hem te veel en wil hij graag een normaal leven leiden. One Direction gaat voortaan verder als kwartet. Liam, Harry, Louis en Niall maken hun wereldtour af en brengen eind dit jaar hun 5de album uit.

Het vertrek van Zayn komt niet helemaal onverwachts. Afgelopen week kwam hij in opspraak nadat hij werd gezien met een ander meisje dan zijn verloofde Perrie Edwards. Hij verliet daarop de tour van One Direction. “Na 5 jaar is het voor mij tijd om de band te verlaten. Ik wil graag mijn excuses aanbieden aan de fans als ik hen heb teleurgesteld, maar ik moet doen wat voor mij goed voelt”, laat de zanger weten.

Foto: PRPhotos