Louis Tomlinson homo
Louis Tomlinson heeft de harten van duizenden meisjes gebroken, maar veel jongens een sprankje hoop gegeven. De One Direction zanger zou namelijk in de onderstaande video toegeven dat hij homo is.

Het gonst van de geruchten dat Louis Tomlinson uit de kast is gekomen. Een One Direction fan, die zichzelf Amber Almighty noemt, heeft een Vine geplaatst van Louis waarin het lijkt alsof hij een onthulling doet over zijn seksuele voorkeur. Het lijkt alsof hij zegt: “I’m gay, it’s pretty unfortunate.”

De zanger heeft nog niet gereageerd op de video. Het is dan ook nog onduidelijk of Louis echt heeft gezegd dat hij homo is. Via social media krijgt hij in ieder geval wel heel veel steun van fans die zeggen altijd achter hem te staan ongeacht zijn seksuele geaardheid.

Foto: PRPhotos