Harry Styles Meghan Trainor nummer
Hoewel Harry Styles normaal gesproken alleen zingt met zijn One Direction collega’s, heeft hij onlangs toch een uitzondering gemaakt. De zanger heeft samen met Meghan Trainor een nummer opgenomen.

In een interview met BBC Radio heeft Meghan Trainor onthuld dat ze met Harry Styles een liedje heeft geschreven en opgenomen. Het nummer heet Someday Maybe en gaat over de liefde. Het is alleen nog niet duidelijk of het nummer ook wordt uitgebracht in verband met het contract dat Harry heeft met One Direction.

Ondanks dat het een echt liefdesliedje is, benadrukte Meghan dat er absoluut niets moois opbloeit tussen haar en Harry. “Nee, zeker niet! We zijn gewoon goede vrienden. Ik ben weg van alle jongens van One Direction. Elke keer als ik ze ontmoet, besef ik me hoe perfect ze zijn. Maar ja, zij zijn One Direction en ik ben gewoon een meisje uit Massachusetts”, laat de zangers weten.

Foto’s: PRPhotos