Victorias Secret show 2014 Londen 14
Gisteravond was het zover, de Victoria’s Secret show 2014. De mooie modellen gehuld in lingerie en verschillende artiesten zorgden voor een spektakel.

De Victoria’s Secret show 2014 werd ditmaal voor het eerst gehouden in Londen. 47 modellen, onder wie 5 Nederlandse dames, droegen sexy beha’s, slipjes, speelse outfits en natuurlijk vleugels. Terwijl Doutzen Kroes, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel en Karlie Kloss over de catwalk liepen, zorgden Taylor Swift, Ariana Grande en Ed Sheeran voor de muziek.

Dit jaar was de show verdeeld in 6 thema’s. Als eerste waren de Gilded Angels, gehuld in goudkleurige lingerie, aan de beurt. Daarna volgden de thema’s Exotic Traveller, de jaren 50 Dream Girls, University of Pink en Fairytale. Het Angel Ball, waarbij de modellen zwarte setjes en maskers droegen, was de finale. Adriana Lima en Alessandra Ambrosio mochten de Dream Angels Fantasie Bras dragen. Deze pronkstukken kosten maar liefst 2 miljoen dollar en zijn bezet met 16.000 diamanten, robijnen en saffieren.

Foto’s: Victoria’s Secret