Docent ontmoeting One Direction leerling
Een docent van een middelbare school in Emmeloord probeert de hartenwens van een leerling in vervulling te laten gaan. Ze wil voor het 15-jarige meisje een ontmoeting met One Direction regelen.

Toen Miriam Voesten hoorde dat One Direction binnenkort aanschuift bij het tv-programma RTL Late Night wist ze wat haar te doen stond. Om een van haar leerlingen van de Bonifatius mavo te verrassen, schreef ze een bericht aan presentator Humberto Tan. “Ik heb één van hun grootste fans als leerling. Iedere pauze gaat het ongeveer zo: ‘Whaaa, mevrouw Voesten, de nieuwe cd komt bijna uit’ of ‘Whaaa, mevrouw Voesten: wist u dat vrijdag de nieuwe clip uitkomt van mijn jongens?’. Het blijft echter niet beperkt tot de pauzes. Engelse of Nederlandse presentaties? Je raadt het al: One Direction. Geschiedenis? Het ontstaan van boybands door de jaren heen”, laat de docent weten.

One Direction ontmoeten

Miriam zette deze actie op touw omdat het meisje niet alleen een enorme fan is, maar ook in geuren en kleuren kan vertellen over de band en dat werd tijdens een presentatie beloond met een 8,8. “Die passie, dat is zo bijzonder. Dat proberen wij als school te stimuleren en als ik een steentje kan bijdragen door een poging te doen om haar mannen te ontmoeten, dan doe ik dat graag”, aldus de onderwijzeres.

De leerling is inmiddels op de hoogte en is heel erg blij met het lieve initiatief van haar docent. Het meisje hoopt dan ook heel erg dat ze over ongeveer een maand naar de studio mag om One Direction te ontmoeten.

Foto: PRPhotos