Miley Cyrus Patrick Schwarzenegger
Volgens de laatste geruchten heeft Miley Cyrus een nieuwe liefde. De zangers zou een relatie hebben met Patrick Schwarzenegger.

Tijdens Halloween werd Miley Cyrus gespot bij het huis van Patrick Schwarzenegger, de zoon van Arnold Schwarzenegger. Insiders hebben aan ET Online bevestigd dat het stel aan het daten is. Wat overigens niet vreemd is, want in 2011 onthulde Patrick in een interview al dat hij een oogje had op Miley.

Maria Shriver, de moeder van Patrick en een nichtje van John F. Kennedy de voormalige president van de Verenigde Staten, zou niet blij zijn met de nieuwe vriendin van haar zoon. Ze zou zelfs geprobeerd hebben om hem ervan te overtuigen om niet met de zangers om te gaan. De bezorgde moeder zou namelijk bang zijn dat Miley haar zoon meeneemt naar wilde feestjes.

Foto’s via PRPhotos