Harry Styles Erin Foster
Harry Styles heeft zijn oog weer laten vallen op een oudere vrouw. De 20-jarige One Direction zanger zou verliefd zijn op de 32-jarige Erin Foster.

Volgens de Daily Star bloeit er iets moois op tussen Harry Styles en Erin Foster, de dochter van de invloedrijke muziekproducer David Foster. De zanger ontmoette de 12 jaar oudere actrice door zijn ex-vriendin Kimberly Stewart. Het stel zou elkaar al langer kennen, maar nu pas echt aan het daten zijn.

Een insider heeft laten weten dat het One Direction bandlid Erin erg leuk vindt, maar dat het nog niet heel serieus is. Ze zouden het nu vooral samen erg leuk hebben. Overigens is dit niet de eerste keer dat Harry zijn hart verliest aan een oudere vrouw. Eerder had hij al een relatie met een 15 jaar oudere dame.

Foto’s via PRPhotos