One Direction Pharrell Williams
In de toekomst zou er best wel eens een album van One Direction en Pharrell Williams kunnen verschijnen. Want Pharrell zou graag met Liam, Zayn, Niall, Harry en Louis willen samenwerken.

Pharrell Williams heeft samen met verschillende artiesten, waaronder One Direction, een single opgenomen voor het goede doel. De zanger en de boyband zingen samen het nummer God Only Knows van The Beach Boys. Deze samenwerking is zo goed bevallen dat Pharrell wel een uitgebreide samenwerking ziet zitten.

Of hij denkt aan een andere single of zelfs een heel album laat Pharrell nog niet weten, maar hij is wel heel blij met hun huidige nummer. “Ik zou met ze kunnen samenwerken. Wat is het ergste dat kan gebeuren? Als we deze eerste plaat niet goed vinden, hadden we hem niet uitgebracht”, zegt hij in een interview met BBC Radio One.

Foto’s via PRPhotos