Horror Happy Meals
Als kind was je vast gek op de Happy Meals van McDonald’s. Een kunstenaar heeft die doosjes met leuke speeltjes onder handen genomen en maakte allerlei horror Happy Meals die niet bij de fastfoodketen op het menu staan.

Met behulp van Photoshop maakte Newt Clements een collectie horror Happy Meals. Voor zijn creaties liet hij zich inspireren door spannende series, enge films en zelfs Nicki Minaj. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zakje drugs of een moordenaar als speeltje bij je hamburger?

Horror Happy Meal 01

Horror Happy Meal 02

Horror Happy Meal 03

Horror Happy Meal 04

Horror Happy Meal 05

Horror Happy Meal 06

Horror Happy Meal 07

Horror Happy Meal 08

Horror Happy Meal 09

Horror Happy Meal 10

Horror Happy Meal 11

Horror Happy Meal 12

Horror Happy Meal 13

Horror Happy Meal 14

Foto’s van Newt Clements