One Direction Guinness Book of World Records
De jongens van One Direction mogen trots zijn op zichzelf. De boyband heeft een heuse Guinness World Records gezet.

One Direction is opgenomen in de splinternieuwe editie van Guinness Book of World Records die volgende week uitkomt. Louis, Zayn, Liam, Niall en Harry zijn de eerste act waarvan de eerste 3 albums allemaal binnenkwamen op nummer 1 van de hitlijst van Billboard. Dat houdt in dat hun albums Midnight Memories, Up All Night en Take Me Home verantwoordelijk zijn voor dit record.

Naast One Direction zijn ook Miley Cyrus en Katy Perry opgenomen in het boek. Miley verdiende haar plekje omdat ze de meest gezochte popster op internet is. Katy staat genoteerd als de muzikant met de meeste volgers op Twitter. Toen het boek werd gemaakt stond de teller op 52.463.838 volgers, maar inmiddels is het aantal alweer gestegen.

Foto via PRPhotos