Justin Bieber Selena Gomez zijn weer koppel
Justin Bieber en Selena Gomez hebben voor de 100ste keer hun relatie nieuw leven ingeblazen. De grote vraag nu is natuurlijk hoelang het koppel ditmaal bij elkaar blijft.

Justin Bieber en Selena Gomez kunnen schijnbaar maar geen genoeg krijgen van hun jarenlange knipperlichtrelatie. Sinds vorige week vormen ze weer en stel en een insider heeft aan TMZ laten weten dat het nu al heel serieus is. Ze zouden samen een hoop leuke dingen doen en niet van elkaar af kunnen blijven.

Van het weekend plaatste Justin ook een foto van zichzelf en Selena op Instagram. Het kiekje werd niet veel later weer verwijderd. Dat zou kunnen komen omdat veel van zijn volgers zich afvroegen of de foto wel recent was, omdat het stel winterkleding droeg op de foto.

Foto’s via PRPhotos