Mila Kunis Ashton Kutcher trouwen 2015
Het lijkt erop dat Mila Kunis en Ashton Kutcher eindelijk eruit zijn wanneer ze gaan trouwen. Het stel belooft elkaar waarschijnlijk volgend jaar juli eeuwige trouw.

Volgens een insider hebben Mila Kunis en Ashton Kutcher een datum voor hun bruiloft geprikt. De grote dag staat gepland voor juli 2015, zodat ze eerst alle aandacht kunnen richten op hun baby die nu nog in de buik van Mila zit. “Ze willen zich eerst focussen op hun dochter. Een huwelijk volgend jaar juli is het meest logisch”, laat een bron weten aan RadarOnline.

Verder onthult de bekende van het stel ook dat het huwelijk van Mila en Ashton een groot spektakel wordt. Overigens hoeft niet heel Hollywood te rekenen op een uitnodiging, want alleen familieleden en goede vrienden mogen aanwezig zijn tijdens de ceremonie.

Foto’s via PRPhotos