Hilary Duff Chasing the Sun
Hilary Duff brengt na vijf jaar weer een nieuwe single genaamd Chasing the Sun uit. Ze heeft zich hard gefocust op haar muzikale carrière en is een jaar bezig geweest om nummers te schrijven en op te nemen.

Op 29 juli brengt Hilary Duff haar eerste single uit van haar nieuwe album. Niet alleen het nummer, maar ook de videoclip komt dan uit. Het nummer Chasing the Sun heeft een uptempo, maar is helaas nog niet te beluisteren. Het is geschreven door zangeres Colbie Caillat, die we onder meer kennen van Bubbly en de nieuwe hit Try.

De zangers heeft getekend voor een contract bij RCA records die onderdeel is van Sony Music. Hetzelfde label heeft ervoor gezorgd dat Miley Cyrus een geweldige comeback maakte in de muziekwereld. Ik hoop natuurlijk dat dit voor Hilary hetzelfde zal zijn.