Zayn Malik Perrie Edwards trouwen
Het gerucht gaat dat Zayn Malik en Perrie Edwards zijn getrouwd. De One Direction zanger en zijn vriendin zouden in het geheim in het huwelijksbootje zijn gestapt.

Zayn Malik plaatste op Instagram een foto van zichzelf waarop hij met een ring om zijn vinger poseert. Hij draagt het sieraad om zijn ringvinger aan zijn linkerhand, waardoor vermoed wordt dat het een trouwring is. De zanger en Perrie Edwards, met wie hij 3 jaar samen is, verloofden zich vorig jaar augustus.

Zayn Malik trouwring

Volgens het management van Zayn Malik is het One Direction bandlid nog niet getrouwd, maar wel verloofd. “Wat je op de foto ziet, is een verlovingsring,” laat een woordvoerder van de zanger weten aan de Daily Mail.

Overigens is dit niet de eerste keer dat er gefluisterd wordt dat Zayn Malik en Perrie Edwards zijn getrouwd. Er gaan al een tijdje geruchten dat het stel eerder dit jaar in elkaar het jawoord gaf in Portugal.

Foto’s via PRPhotos