Justin Bieber taakstraf
Justin Bieber kan opgelucht ademhalen, want hij hoeft niet de gevangenis in. De zanger heeft een taakstraf gekregen voor het eiergooi-incident van afgelopen januari.

De rechtbank van Los Angeles heeft woensdag besloten dat het eiergooien van Justin Bieber naar het huis van zijn buurman een vergrijp is en geen misdrijf. De rechter gaf de zanger een taakstraf. Daarnaast moet hij een schadevergoeding van 80.900 dollar betalen en een cursus woedebeheersing volgen. Verder kreeg Justin een proeftijd van 2 jaar opgelegd, moet hij op 100 meter afstand van zijn buurman en diens gezin blijven en als hij het land verlaat moet hij dat melden bij de reclassering.

Volgens TMZ was Justin zelf niet aanwezig bij de uitspraak. Zijn woordvoerder heeft wel laten weten dat de zanger blij is dat hij het incident nu achter zich kan laten.

Foto via PRPhotos