Selena Gomez wil borstvergroting Justin Bieber
Selena Gomez lijkt er alles aan te doen om de aandacht van Justin Bieber vast te houden. Ze wil daarom nu zelfs een borstvergroting nemen om hem blij te maken.

Volgens verschillende bronnen is Selena Gomez heel erg bang dat Justin Bieber op haar uitgekeken raakt. Om de aandacht van de zanger te blijven trekken wil ze grotere borsten. Selena vindt namelijk dat ze de meest sexy vrouw ter wereld moet om zijn aandacht niet te verliezen.

Haar onzekerheid gaat zelfs zo ver dat ze alle vrouwen bestudeert waarmee Justin ooit gedatet heeft. Na zichzelf met hun vergleken te hebben is ze tot de conclusie gekomen dat ze misschien borstvergroting moet nemen. “Ze vraagt al haar vrienden of ze haar borsten moet laten vergroten. Want alle meisjes waar hij tijdens hun break-up mee op date ging, hadden erg grote borsten”, laat een insider weten aan Hollywood Life.

Foto via PRPhotos