Niall Horan gewond
Woensdagavond was het tijd voor het tweede One Direction concert in de Amsterdam Arena. Tijdens het optreden raakte Niall Horan gewond door Nederlandse fans.

Niall Horan is gewond geraakt door te enthousiaste Nederlandse fans die van alles op het podium gooiden. “Amsterdam bedankt voor de fantastische shows! Ik waardeer jullie komst. En dan dit nog! Kunnen jullie een beetje beperken wat jullie op het podium gooien! Ik kreeg iets toegegooid en het raakte mijn knie! Het doet erg zeer!” liet hij via Twitter weten.

Afgelopen januari werd de One Direction zanger aan zijn knie geopereerd waardoor het voor hem extra pijnlijk was. Tijdens de show moest hij dan ook een tijdje hinkelen. “Ik wil niet klagen! Maar mijn operatie was pas vijf maanden geleden en het doet nog steeds af en toe pijn en ik vind het allemaal een beetje eng”, aldus Niall.

Foto via PRPhotos