Harry Styles stoned
Gisteravond gaf One Direction een concert in Amsterdam. Na het optreden besloot een stonde Harry Styles om nog even wat te gaan drinken.

Na het concert van One Direction in de Amsterdam Arena gingen Louis Tomlinso, Zayn Malik, Liam Payne en Niall Horan terug naar het Conservatorium Hotel. Alleen Harry Styles was nog niet moe en ging nog een drankje drinken. Samen met zijn bodygard en zijn manager ging hij naar café Chaos.

Harry kreeg een biertje, maar daar had hij schijnbaar geen trek in. “Hij kwam zelf een dubbele whisky bestellen. Volgens mij was hij knetterstoned”, laat de barvrouw van het café weten aan WTF. Rond half 1 ‘s nachts vertrok de zanger weer. Harry had het wel erg naar zijn zin gehad en zijn manager liet weten dat ze woensdagavond misschien terugkomen.

Foto via PRPhotos