Student vast beeld vagina
Een student in Duitse stad Tübingen heeft op een nogal gênante manier vastgezeten. De jongen kon niet meer uit een stenen beeld van een vagina komen.

De Amerikaanse student had een weddenschap verloren en moest daarom in het vagina beeld voor de universiteit van Tübingen klimmen. Tijdens de klim bleef zijn voet vastzitten en het lukten zijn vrienden niet om hem te bevrijden. Uiteindelijk werd de brandweer ingeschakeld. Die rukte uit met 5 wagens en 22 brandweermannen om de jongen uit zijn benarde positie te bevrijden. De student stond hierna weer vrij snel naast het beeld en raakte niet gewoond.

Ook het beeld, dat Pi-chan heet wat de liefde bedrijven betekent, heeft geen schade opgelopen. Het enorme beeld staat al 13 jaar voor de universiteit en heeft nog nooit eerder zoveel commotie veroorzaakt.