Miley Cyrus ander ziekenhuis
Miley Cyrus heeft het ziekenhuis in Kansas City verlaten. Helaas niet om naar huis te gaan, maar om overgebracht te worden naar een ander ziekenhuis op een onbekende locatie.

Miley Cyrus werd vorige week opgenomen in het ziekenhuis. De zangeres zou allergische reactie op een antibioticakuur hebben gehad, maar er werd ook gefluisterd dat ze teveel gefeest had. Inmiddels heeft haar woordvoerder aan E! News laten weten dat Miley verhuisd is naar een ander ziekenhuis om daar verder uit te zieken.

Hoewel Miley Cyrus nog even in het ziekenhuis moet blijven, lijkt het erop dat haar concert op 2 mei in Amsterdam gewoon doorgaat. Ook liet de zangers weten dat het al iets beter met haar gaat. “Mijn eerste nacht zelfstandig doorgeslapen. Geen zusters nodig gehad, nu op voor ademhalingsbehandeling,” twitterde ze.

Foto via PRPhotos