Halston Sage vriendin Zac Efron
Zac Efron zou weer tot over zijn oren verliefd zijn. De acteur zou namelijk Halston Sage als zijn nieuwe vriendin aan de haak hebben geslagen.

Volgens E! Online bloeit er iets moois op tussen Zac Efron en Halston Sage. De acteur leerde de 20-jarige actrice kennen tijdens de opnames van Neighbours. “Ze zijn zeker weten een stel. Tijdens de opnames van de film zagen ze elkaar al af en toe en sinds Zac naar een afkickkliniek is geweest is hun band alleen maar hechter geworden. Haar vrienden zijn dol op hem en vinden hem ontzettend lief. Hij is ook heel goed voor haar,” laat een insider weten.

Halston Sage en Zac Efron werden eerder deze maand voor het eerst samen gezien tijdens een basketbalwedstrijd. Niet veel later werd bekend dat de actrice en haar vriend Chord Overstreet, die Sam Evans speelt in Glee, uit elkaar zijn.

Foto’s via PRPhotos