Naya Rivera Glee Big Sean verbreken verloving
Naya Rivera en Big Sean gaan niet trouwen. De rapper heeft zijn verloving met de Glee actrice verbroken.

Afgelopen oktober kondigden Naya Rivera en Big Sean aan dat ze gingen trouwen, maar het huwelijk is voorlopig van de baan. De reden van de breuk zou overigens niets te maken hebben met ontrouw. “Na lang beraad, heeft Big Sean de moeilijke beslissing genomen om het huwelijk af te blazen. De recente geruchten en beschuldigingen van overspel, zijn simpelweg onwaar,” laat de woordvoerder van de rapper weten aan Us Weekly.

Naya Rivera onthulde onlangs nog dat zij en Big Sean elkaar via Twitter hebben leren kennen. Na een paar tweets heen en weer, besloten ze om af te spreken en sloeg de vonk over. Vorig jaar april maakten ze bekend dat ze een stelletje waren en nog geen 6 maanden later vroeg de rapper de actrice ten huwelijk.

Foto via PRPhotos