Selena Gomez rechtbank Justin Bieber
Justin Bieber moet voorkomen in Los Angeles omdat hij ervan verdacht wordt een paparazzo te hebben geschopt. En Selena Gomez mag gezellig komen getuigen in de rechtszaak van haar ex-ex-ex-vriendje.

Volgens TMZ moet Selena Gomez naar de rechtbank komen voor een zaak tegen Justin Bieber. Justin zou in 2012 een paparazzo in zijn buik hebben geschopt. De man beweert dat Selena daarbij aanwezig was en dus een getuige is. Ook zou ze hebben gehoord dat Justin een grote hekel heeft aan de paparazzi. De zanger zou toen heel wat dingen hebben gezegd dat niet door de beugel kunnen.

Deze rechtszaak is niet de enige zaak waarin Selena moet verschijnen. Er is nog een zaak tegen Justin in Miami over zijn rijgedrag waarin de zangers ook moet getuigen. Kortom, zo komt het liefdespaar toch weer even bij elkaar.

Foto via PRPhotos