Harry Styles huis Beverly Hills
Het gaat de jongens van One Direction zowel muzikaal als financieel voor de wind. Om dit te vieren heeft Harry Styles een villa van 4 miljoen dollar gekocht in Beverly Hills.

Harry Styles is dol op Los Angeles omdat hij daar veel minder herkend wordt dan in Europa. De One Direction zanger heeft daarom een huis van 4 miljoen dollar, zo’n 3 miljoen euro, gekocht in Beverly Hills. Voor dit bedrag is hij de trotse eigenaar enorme villa met 5 slaapkamers, 4 badkamers, een bioscoop, een sportzaal en een zwembad. Ook heeft het huis een mooi uitzicht op de heuvels van Los Angeles.

Wanneer Harry Styles zijn intrek neemt in zijn villa is nog niet bekend. Maar zodra de zanger er gaat wonen, mag hij onder meer Demi Moore en een heleboel andere celebrities tot zijn nieuwe buren rekenen.

Foto via PRPhoto’s en MLS