Harry Styles verder zonder One Direction
Harry Styles zou verder willen zonder One Direction, zodat hij zich kan concentreren op een solocarrière. Hoewel dit gerucht al eerder ging, lijkt het nu steeds hardnekkiger te worden.

Volgens de Daily Star overweegt Harry Styles een solocarrière. Hij heeft de afgelopen 3 maanden veel tijd doorgebracht in Verenigde Staten en hoopt daar werk te vinden als acteur. Ook zou hij het gevoel hebben dat hij niet meer bij One Direction hoort. Harry zou Louis, Liam, Niall en Zayn de laatste tijd heel weinig hebben gezien, maar nu de Where We Are Tour bijna van start gaat zullen ze elkaar weer dagelijks zien.

Een anonieme bron heeft laten weten dat de andere One Direction leden het gedrag van Harry Styles zat zijn en willen dat de zanger zich weer concentreert op hun muziek. “De rest van de jongens wil er zeker van zijn dat hij nog toekomst ziet in One Direction. Ze willen niet door hem gebruikt worden en toekijken terwijl hij aan zijn eigen carrière werkt,” aldus insider.

Foto via PRPhotos