Direct wittere tande Prodent White Now
Heb je opeens een date of wil je er voor iets anders perfect uitzien? Dan mag je natuurlijk je tanden niet vergeten. Het vervelende van whitening tandpasta’s is alleen dat het je tanden pas na weken witter maken. Wil je direct witter tanden? Probeer dan Prodent White Now Gold tandpasta, die je tanden al na één keer poetsen witter maakt.

Meteen wittere tanden vanaf de eerste poetsbeurt, dat klinkt wel heel erg mooi. Daarom probeerde ik de Prodent White Now Triple Power Gold dan ook zelf uit en inderdaad mijn tanden oogde witter. Deze tandpasta bevat de speciale Blue Light Technology, die tanden witter laat lijken. Tijdens het poetsen verandert de tandpasta in knalblauw schuim. Na een paar keer spoelen met water is de blauwe kleur weg en zien je tanden er witter uit.

Prodent White Now Gold
Naast het witmakende effect heeft White Now Gold ook alle bescherming van een fluoride tandpasta. Kortom, voor een spannende date of speciaal feestje is deze tandpasta ideaal. Want je tanden zijn witter in een paar minuten.

Advertorial