Liam Payne Louis Tomlinson rijkste One Direction leden
De jongens van One Direction verdienen erg goed, maar 2 doen het toch net wat beter. Liam Payne en Louis Tomlinson zijn namelijk de rijkste leden van de boyband.

Volgens Digital Spy mogen Liam Payne en Louis Tomlinson zich de grootverdieners van One Direction noemen. De zangers krijgen een groter deel van de opbrengsten dan de andere 3 leden. Dit omdat Liam en Louis bijna de helft van de 14 nummers die op het album Midnight Memories staan hebben meegeschreven. De andere jongens schreven ook mee, maar namen een stuk minder liedjes voor hun rekening. Zo werkte Harry Styles mee aan 4 nummers, Niall Horan aan 2 en Zayn Malik aan 1.

Liam Payne en Louis Tomlinson vinden het heel leuk om te schrijven en zouden zelfs al begonnen zijn aan een nieuw One Direction album. Daarnaast liet Liam nog weten dat leren schrijven volgens hem de beste manier is om lang mee te gaan in de muziekwereld.

Foto’s via PRPhotos